OM TREKRONER FORTET

Trekroner Fortet er en ø med kant ved indsejlingen til Københavns havn.

logo
EN KORT HISTORIE

I dag tager vi varmt imod besøgende fra hele verden, men for 300 år siden var øen et søfort, der med 24 kanoner skulle forsvare København for enhver pris.

Da freden sænkede sig, blev Trekroner Fortet det helt store udflugtsmål for københavnerne – blandt andet for at de kunne nyde udsigten til København.

Nu gemmer den gamle, rå kasematbygning i sit pittoreske forfald på mange spændende historier om søslag og kanoner. Og udsigten, den er stadig god. Trekroner Fortet er fredet og drives af Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme.

Få mere information om  Trekroner Fortets historie her.

KOKKEN, MADEN OG FESTEN

Den dygtige, alsidige og glade kok i køkkenet på Trekroner Fortet er; Peter Mose (Ensemble, Luns, Gourmandiet, m.fl.).

Peter og hans hjælpere i køkkenet, arbejder med stor passion for det gode, alsidige køkken og en mission om at give gæsten en helt unik oplevelse til både gane og sjæl lige her på kanten til verdenshavene.

Kokken mestrer gastronomi på højt stjerneniveau, men sætter ligeså stor pris på det rustikke og enkle, hvilket Peter udtrykker således; “Hvorfor øve en masse fancy gastronomisk vold på en gulerod, når dens smag i sig selv er god?”